Nasipur orröblítő eszköz

nasipur eszközA Nasipur orröblítő eszköz alakalmas az orröblítő oldat elkészítésére, és az orrüreg hatásos átöblítésére. Tervezésekor ügyeltünk arra, hogy az eszköz könnyen kezelhető legyen.

Nasipur orröblítő só

nasipur soA Nasipur Orröblítő elengedhetetlen tartozéka a Nasipur Orröblítő Só. Csak a megfelelő tisztaságú só alkalmas arra, hogy orröblítő oldatot készítsünk.

Orrhigiénia

Optimális körülmények között az orr saját tisztító rendszere elegendő. Az elmúlt évszázad ipari fejlődése és a velejáró környezetszennyezés során rengeteg por, korom és más lebegő anyag került a levegőbe. Emiatt az orr természetes tisztító rendszere túlterhelté válhat, így a baktériumok, vírusok, por, pollen könnyedén okozhat náthát, megfázást vagy allergiás betegségeket. Fontos, hogy az orrüreget megtisztítsuk a benne található szennyeződésektől, nehogy eljussanak az érzékeny tüdőszövetbe. Az orrüreg rendszeres átöblítésével megelőzhetjük a felső légúti megbetegedések kialakulását, csökkenthetjük a tüneteket, gyorsíthatjuk a gyógyulást. Az orrhigiénia első lépése lehet az orröblítés. Az orrüreg átöblítésével kíméletesen lehet a lerakódott szennyeződést, a baktériumokat, vírusokat, a port és a pollent kimosni, így azok többet nem okozhatnak megbetegedést. Az orrnyálkahártya visszanyeri eredeti struktúráját és funkcióját, a helyi védelmi rendszer megerősödik. 

Belépés OrvosoknakElfelejtett jelszó
Regisztráció Orvosoknak

Regisztráció

Amennyiben Ön is szeretné betegeinek ajánlani kedvezményes áron a Nasipur - Orröblítőt, kérjük regisztráljön weboldalunkon!

bővebben

Nasipur videó

Nasipur videó, mely segítségével mindenki könnyen elsajátíthatja és megértheti a Nasipur működését!

bővebben

Klinikai tanulmány

Angol nyelvű klinikai tanulmány az orröblítés hatásáról, melyet 2000-ben készített Lance T. Tomooka, Claire Murphy és Terence M. Davidson.

Letöltés

Gyártói nyilatkozat

A Jeszenszki Kft (Budapest 1136 Hollán Ernő utca 43.) kijelenti, hogy a Nasipur - orröblítő eszköz megfelel megfelel a 47/1999.(X.6) EüM rendelet követelményienek.

Az Orröblítő eszköz kockázati osztálya: I.