Nasipur orröblítő eszköz

nasipur eszközA Nasipur orröblítő eszköz alakalmas az orröblítő oldat elkészítésére, és az orrüreg hatásos átöblítésére. Tervezésekor ügyeltünk arra, hogy az eszköz könnyen kezelhető legyen.

Nasipur orröblítő só

nasipur soA Nasipur Orröblítő elengedhetetlen tartozéka a Nasipur Orröblítő Só. Csak a megfelelő tisztaságú só alkalmas arra, hogy orröblítő oldatot készítsünk.

Felső légúti fertőzés

A felső légúti fertőzés a megfázás orvosi elnevezése. A megfázás az orr és a torok egyszerű fertőzését jelenti. Normál légzés esetén a levegő beáramlik az orron, majd a légcsövön keresztül továbbhalad az egyre kisebb légutak felé. A légző szervrendszer szinte minden szakaszán találkozhatunk olyan mechanizmusokkal, amelyek megakadályozzák, hogy kórokozók és organizmusok juthassanak be a külvilágból.
A védőmechanizmusok egyike az orr belsejét borító nyálkára épül, amely útját állja a légutak felé igyekvő baktériumoknak. Ezután a csillószőrök távolítják el a szervezetből a nyálkarétegben megakadt baktériumokat.

Amennyiben a baktériumok mégis átkerülnek ezen a védelmi mechanizmuson, továbbhaladnak a légutakon, és a léghólyagokba juthatnak. Itt azonban a védekező rendszer egy további elemével, a fehérvérsejtekkel találják szembe magukat. Ekkor megjelennek a megfázás szokásos tünetei: gyulladás lép fel, a nyálkahártyák megduzzadnak és érzékennyé válnak, a beteg tüsszögni kezd és torokfájása lesz.
A felső légúti megbetegedések közvetlen érintkezéssel, levegőben terjedő kórokozók útján, illetve fertőzött felületekkel való érintkezés során terjednek.

Forrás: http://www.hazipatika.com/mediatar/media/Felso_leguti_fertozes/79 

Belépés OrvosoknakElfelejtett jelszó
Regisztráció Orvosoknak

Regisztráció

Amennyiben Ön is szeretné betegeinek ajánlani kedvezményes áron a Nasipur - Orröblítőt, kérjük regisztráljön weboldalunkon!

bővebben

Nasipur videó

Nasipur videó, mely segítségével mindenki könnyen elsajátíthatja és megértheti a Nasipur működését!

bővebben

Klinikai tanulmány

Angol nyelvű klinikai tanulmány az orröblítés hatásáról, melyet 2000-ben készített Lance T. Tomooka, Claire Murphy és Terence M. Davidson.

Letöltés

Gyártói nyilatkozat

A Jeszenszki Kft (Budapest 1136 Hollán Ernő utca 43.) kijelenti, hogy a Nasipur - orröblítő eszköz megfelel megfelel a 47/1999.(X.6) EüM rendelet követelményienek.

Az Orröblítő eszköz kockázati osztálya: I.