Nasipur orröblítő eszköz

nasipur eszközA Nasipur orröblítő eszköz alakalmas az orröblítő oldat elkészítésére, és az orrüreg hatásos átöblítésére. Tervezésekor ügyeltünk arra, hogy az eszköz könnyen kezelhető legyen.

Nasipur orröblítő só

nasipur soA Nasipur Orröblítő elengedhetetlen tartozéka a Nasipur Orröblítő Só. Csak a megfelelő tisztaságú só alkalmas arra, hogy orröblítő oldatot készítsünk.

Figyelmeztetés

Csuklás közben ne használja. Öblítés közben ne fújja erősen az orrát, illetve ne gyakoroljon erős nyomást az orrüregben. Ha az öblítés után közvetlenül orrot fúj, ügyeljen arra, hogy mindig csak az egyik orrnyílást zárja el, hogy a nyomást az orrüregben ne növelje.

Az öblítő oldat nem tartalmaz tartósítószert, ezért öblítéshez mindig friss oldatot használjon. Az öblítő oldatot mindig teljesen használja el, ha mégis marad, azt öntse ki. A maradékot soha ne használja fel újra!

Ha az eszközön elzárta a csapot, egy kissé akkor is csöpöghet, így folyadékok tartós tárolására nem alkalmas.

A Nasipur Orröblítőt csak orröblítésre használja. Orröblítéshez csak a Nasipur Orröblítő Sót használja. Más anyagok felhasználása az orrnyálkahártya sérüléséhez vezethet.

Kérjük, ügyeljen az eszköz higiénikus használatára. Ne használja más orröblítőjét!

A Nasipur Orröblítőt a gyermekektől elzárva tartandó, különös tekintettel a kisméretű alkatrészekre!

Tíz éves fiatalabb gyermekek esetén a készülék használatáról kérje kezelőorvosa tanácsát!

Kérdés esetén konzultáljon a kezelőorvosával! 

Belépés OrvosoknakElfelejtett jelszó
Regisztráció Orvosoknak

Regisztráció

Amennyiben Ön is szeretné betegeinek ajánlani kedvezményes áron a Nasipur - Orröblítőt, kérjük regisztráljön weboldalunkon!

bővebben

Nasipur videó

Nasipur videó, mely segítségével mindenki könnyen elsajátíthatja és megértheti a Nasipur működését!

bővebben

Klinikai tanulmány

Angol nyelvű klinikai tanulmány az orröblítés hatásáról, melyet 2000-ben készített Lance T. Tomooka, Claire Murphy és Terence M. Davidson.

Letöltés

Gyártói nyilatkozat

A Jeszenszki Kft (Budapest 1136 Hollán Ernő utca 43.) kijelenti, hogy a Nasipur - orröblítő eszköz megfelel megfelel a 47/1999.(X.6) EüM rendelet követelményienek.

Az Orröblítő eszköz kockázati osztálya: I.