Nasipur orröblítő eszköz

nasipur eszközA Nasipur orröblítő eszköz alakalmas az orröblítő oldat elkészítésére, és az orrüreg hatásos átöblítésére. Tervezésekor ügyeltünk arra, hogy az eszköz könnyen kezelhető legyen.

Nasipur orröblítő só

nasipur soA Nasipur Orröblítő elengedhetetlen tartozéka a Nasipur Orröblítő Só. Csak a megfelelő tisztaságú só alkalmas arra, hogy orröblítő oldatot készítsünk.

Mit töltsünk a Nasipur Orröblítőbe?

Töltse egy adag (1 pár tasak) Nasipur Orröblítő Só tartalmát a Nasipur Orröblítőbe. Majd töltse meg a jelzésig a Nasipur Orröblítőt kéz-meleg vízzel.

Az orröblítést csak megfelelő minőségű oldattal végezze! A Nasipur Orröblítő Só a megfelelő alapanyag az öblítő oldat elkészítésére a só rendkívüli tisztasága miatt. A Nasipur Orröblítő Só praktikus kiszerelésben kerül forgalomba. Egy pár tasak tartalma a Nasipur Orröblítőhöz igazítva lett kimérve. Ha a Nasipur Orröblítő tele van, egy pár tasak Nasipur Orröblítő Sóval készített oldat koncentrációja megegyezik az ember szervezetének só-koncentrációjával.

Az oldat előállításához felhasznált víz legalább ivóvíz minőségű, szénsavmentes és mindig friss legyen. Bizonyos betegségek esetén, illetve orvosi beavatkozás után csak felforralt és visszahűtött vizet használjon. 

Belépés OrvosoknakElfelejtett jelszó
Regisztráció Orvosoknak

Regisztráció

Amennyiben Ön is szeretné betegeinek ajánlani kedvezményes áron a Nasipur - Orröblítőt, kérjük regisztráljön weboldalunkon!

bővebben

Nasipur videó

Nasipur videó, mely segítségével mindenki könnyen elsajátíthatja és megértheti a Nasipur működését!

bővebben

Klinikai tanulmány

Angol nyelvű klinikai tanulmány az orröblítés hatásáról, melyet 2000-ben készített Lance T. Tomooka, Claire Murphy és Terence M. Davidson.

Letöltés

Gyártói nyilatkozat

A Jeszenszki Kft (Budapest 1136 Hollán Ernő utca 43.) kijelenti, hogy a Nasipur - orröblítő eszköz megfelel megfelel a 47/1999.(X.6) EüM rendelet követelményienek.

Az Orröblítő eszköz kockázati osztálya: I.