Nasipur orröblítő eszköz

nasipur eszközA Nasipur orröblítő eszköz alakalmas az orröblítő oldat elkészítésére, és az orrüreg hatásos átöblítésére. Tervezésekor ügyeltünk arra, hogy az eszköz könnyen kezelhető legyen.

Nasipur orröblítő só

nasipur soA Nasipur Orröblítő elengedhetetlen tartozéka a Nasipur Orröblítő Só. Csak a megfelelő tisztaságú só alkalmas arra, hogy orröblítő oldatot készítsünk.

Vásárlási feltételek

Szerződési feltételek

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor a megrendelését a Nasipur.hu webáruházon keresztül elküldi. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mailben, vagy telefonon is visszaigazoljuk.

Vételár

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az Áfá-t, de nem tartalmazza a kézbesítési szolgáltatás költségeit.

A weboldalon feltüntetett árak magyar forintban(HUF) értendők.

Az áruházban megjelenő, esetleges hibás árakat tudomásunkra jutása esetén azonnal kijavítjuk, emberi, vagy programhibából kikerült rossz árakon terméket nem szállítunk ki.

Fizetési mód

Fizetési mód postai utánvéttel történő kiszállítás esetén:készpénz, átvételkor.

Külföldre történő postázás esetén: egyedi megbeszélés.

Kiszállítási információk

A Nasipur.hu weboldalon forgalmazott termékeket belföldön a rendelés életbelépése után postai utánvéttel megküldjük 10 munkanapon belül. A postai szállítás időtartamára, illetve a postai kézbesítés során keletkezett sérülésekre a Jeszenszki Kft. semminemű garanciát nem vállal. Amennyiben a termékek nincsenek raktáron, úgy a megadott elérhetőségeken felvesszük Vevőnkkel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a lehetőségekről. Előzetes egyeztetés útján kérhető a termékek személyes átvétele.

Az elállási jog kereteit az 1997/7/EK irányelvet átültető, a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5) Korm. rendelet, valamint a 2005/29/EK irányelv szabályai alapján megalkotott a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvény (Fttv.) határozzák meg. 

Belépés OrvosoknakElfelejtett jelszó
Regisztráció Orvosoknak

Regisztráció

Amennyiben Ön is szeretné betegeinek ajánlani kedvezményes áron a Nasipur - Orröblítőt, kérjük regisztráljön weboldalunkon!

bővebben

Nasipur videó

Nasipur videó, mely segítségével mindenki könnyen elsajátíthatja és megértheti a Nasipur működését!

bővebben

Klinikai tanulmány

Angol nyelvű klinikai tanulmány az orröblítés hatásáról, melyet 2000-ben készített Lance T. Tomooka, Claire Murphy és Terence M. Davidson.

Letöltés

Gyártói nyilatkozat

A Jeszenszki Kft (Budapest 1136 Hollán Ernő utca 43.) kijelenti, hogy a Nasipur - orröblítő eszköz megfelel megfelel a 47/1999.(X.6) EüM rendelet követelményienek.

Az Orröblítő eszköz kockázati osztálya: I.